skip to Main Content
Het Tv Programma NieuwLicht Van De EO Is Op Zoek Naar Mantelzorgers

Het tv programma NieuwLicht van de EO is op zoek naar mantelzorgers

Voor het tv-programma NieuwLicht as zondag (EO, NPO2 om 22.40) bespreken we het dilemma van tijd verdelen tussen mantelzorg en werk.

We zoeken hiervoor persoonlijke verhalen van mensen die moeite hebben (of hadden) met hun werk te combineren met mantelzorg. We willen naar aanleiding van zo’n persoonlijk verhaal werkgevers aan het woord laten en deskundigen. Het gaat ons met name om het feit dat mensen steeds ouder worden, de overheid vindt dat mensen steeds langer thuis moeten wonen mbv mantelzorgers. Deze zorgtaken komen vooral op de schouders van de werkende kinderen neer. Wie is er overbelast (geweest) door werk en zorgtaken voor ouder(s) en zou met mij geheel vrijblijvend hierover in eerste instantie telefonisch willen praten?

Met vriendelijke groet,

Janine.Bakker@eo.nl

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X