skip to Main Content
Boekverloting: Mantelzorger Der Liefde. Loot Je Mee?

Boekverloting: Mantelzorger der liefde. Loot je mee?

Wij krijgen op de redactie heel veel boeken toegestuurd van – vaak – mantelzorgers die over hun zorg ervaringen hebben geschreven. Super leuk om inspiratie voor onze website uit te halen, maar inmiddels is de stapel enorm hoog geworden. Tijd om een aantal exemplaren weg te geven aan onze trouwe lezers.

Hoe we dat doen? We gaan de komenden weken verloten! Soms hebben we 2 of 3 exemplaren, soms ook maar 1. Dus loten is wel zo eerlijk. Als je interesse hebt, geef dan even een korte reactie onder dit bericht op Facebook of op Twitter. Wij zullen dan alle namen op lootjes schrijven, in een pot doen en er een uittrekken. Vervolgens nemen wij contact op met de winnaar en zorgen we dat je het betreffende boek thuis ontvangt.

Deze week verloten we het boek Mantelzorger der Liefde van onze eigen Ingrid Keestra.

Ingrid is al geruime tijd mantelzorger voor haar moeder die de ziekte van Alzheimer heeft. Zoals veel van onze lotgenoten moest Ingrid met vallen en opstaan haar weg vinden in de wereld van dementie. Vanuit haar eigen ervaring schreef Ingrid Mantelzorger der liefde.

Ik kreeg het boek van Ingrid, tijdens een fotoshoot  die Claudia met Ingrid deed  voor onze reportage Mantelzorger in Beeld. Mijn vader zat toen nog niet zo heel ver in zijn Alzheimer en ik was er super blij mee. Als ik terug kijk is Mantelzorger der liefde misschien wel het meest waardevolle boek geweest in mijn zoektocht naar tips en trucs bij de zorg voor mijn vader. Mantelzorger der liefde  is een boek vol erkenning, herkenning en wijze raad. Daarom gun ik het nu één van mijn lotgenoten. Loot je mee? We maken de winnaar de komende dagen bekend.

Mocht je het boek nou niet gewonnen hebben, geen nood! Je kunt het voor €14,50 online kopen via de volgende link : MANTELZORGER DER LIEFDE

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Goedemorgen,
    Ik wil graag mee loten. Als voorzitster van stichting levina ( zonnetje voor mantelzorgers) ben ik geïnteresseerd in alles wat met mantelzorgen te maken heeft.

    Gr
    Desiree Tooren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X