Wil jij ons asjeblieft helpen?

Zoals jullie weten zijn Margreet en ik druk met het programma Ondernemen Tegen Eenzaamheid. Een van de opdrachten is om meer inzicht te krijgen in de effecten van onze website en wat onze verbeterpunten zouden kunnen zijn. Margreet en ik kunnen persoonlijk heel veel doen voor Mantelzorgelijk met al haar lezers en volgers, maar hier hebben we écht jullie hulp bij nodig!

Onderaan dit artikel staat een Google document met een korte survey met 10 stellingen. Het enige dat je hoeft te doen is de link te openen en in het document aan te geven of je het eens of oneens bent met onze stelling. In geval van oneens mag je ook een toelichting geven waarom je het niet eens bent, of een tip geven. Hier kunnen wij  echt heel veel van leren en dit meenemen om dingen op ons platform aan te passen en te verbeteren. Dus schroom niet om jouw eerlijke mening te geven, daar hebben we met elkaar het meeste aan. De mening van onze volgers doet er namelijk écht toe. Zonder jou geen Mantelzorgelijk!

Wil jij ons asjeblieft helpen? Klik dan nu de volgende link aan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3CzjO99QhCJy3WQhBWio_3Gmlsio-Zcnk7b3FCIGiYSxJKg/viewform?usp=sf_link

Ook namens Margreet;

HARTELIJK DANK!! 

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top