We gaan onze tijden veranderen #mantelzorgelijk

De afgelopen maanden hebben we veel onderzoek gedaan naar het gebruik van onze website. We zijn veel te weten gekomen. We weten inmiddels waarom mensen naar Mantelzorgelijk komen, welke artikelen het meest gelezen worden, we kwamen erachter dat de home-page anders moest, dat de donatie knop niet opviel, wat de meest gebruikte zoekwoorden waren, wat voor content er op Mantelzorgelijk ontbrak maar we leerden ook veel over jullie, onze lezers. Hoe laat jullie onze blogs het liefste lezen bijvoorbeeld :)

Volgens de statistieken worden er tussen 10:00-11:00 en 16:00-17:00 uur de meeste blogs gelezen. Tijd dus om qua tijden e.e.a. aan te passen. Om jullie nog meer van dienst te zijn, zeg maar. Zodat je steeds de meest recente blogs in je tijdlijn ziet langskomen en je niets meer mist omdat wij achter de feiten aan lopen.

Vanaf vandaag publiceren wij onze artikelen om 09.00 uur en om 15.00 uur. Dus niet meer om 8.00 uur en 12.00 uur. We wensen jullie veel leesplezier en hopen dat we jullie hiermee nog meer van dienst zijn.

Lieve groet ook van Claudia,

Marjolijn

 

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top