Studentenoproep: mantelzorgers gezocht

Vandaag hebben we weer een berichtje van een studente in de mailbox van Mantelzorgelijk. Dat delen wij natuurlijk graag met onze lezers. Doe je mee? Neem dan even contact op met Ilse. Jou kost het een paar minuten – en zij is er enorm mee geholpen!

studenten onderzoek mantelzorgHallo allemaal,

Voor mijn afstuderen doe ik onderzoek naar mantelzorgers. Ik zou graag willen weten hoe mantelzorgers staan tegenover hulpmiddelen en of zij bepaalde wensen hebben als het gaat om het ontvangen van informatiemateriaal van de organisatie. Om dit te achterhalen zou ik graag korte interviews willen afnemen met een aantal mantelzorgers. Dit zou kunnen via e-mail of telefoon, net wat uw voorkeur is. 

Mijn vraag is nu of enkele van jullie zouden willen meewerken aan dit onderzoek. Het zou mijn onderzoek enorm helpen. 

Als u hier interesse in heeft, kunt u me bereiken op het volgende e-mailadres: a.i.schaap@st.hanze.nl. Dan kunnen we afspreken wanneer en hoe we het korte interview afnemen. 

Alvast bedankt! 

Met vriendelijke groet, Ilse Schaap

—–

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top