Schrijf jij met ons mee?

I.v.m. de enorme groei van de afgelopen maanden zijn wij dringend op zoek naar meerdere ervaringsdeskundigen op het gebied van mantelzorg die ons willen helpen met het schrijven van de dagelijkse artikelen voor onze website.

Ben je mantelzorger en wil je eenmalig een gastblog, een serie blogs of voor langere tijd op wekelijkse basis je verhaal via Mantelzorgelijk.nl delen? Het maakt niet uit hoeveel en voor wie je zorgt, of je eenmalig wilt delen of elke maand of week. Alle ervaringsverhalen zijn welkom!

Waarom zou je ervaringen delen?

Het delen van ervaringen met andere mantelzorgers kan een gevoel van verbondenheid en steun bieden. Het kan ook helpen om nuttige tips, advies en informatie uit te wisselen. Daarnaast kan het delen van ervaringen via onze online communities ook bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn en begrip voor de uitdagingen en behoeften van mantelzorgers. (Hard nodig in het huidige zorgklimaat)

Maar het delen van ervaringen werkt tweeledig. Ten eerste kan het delen van ervaringen andere mantelzorgers helpen. Door jouw ervaringen te delen, kunnen anderen leren van jouw successen, uitdagingen en strategieën. Ze kunnen zich gesteund voelen en nieuwe inzichten krijgen die hen kunnen helpen in hun eigen mantelzorgtaken.

Ten tweede kan het delen van ervaringen ook voor jou als mantelzorger zelf voordelen hebben. Het kan een gevoel van opluchting en verlichting bieden om je verhaal te delen en te weten dat je niet alleen bent in jouw ervaringen. Het kan ook leiden tot nieuwe perspectieven en ideeën, omdat andere mantelzorgers mogelijk verschillende benaderingen hebben geprobeerd of andere hulpbronnen hebben ontdekt.

Kortom, het delen van ervaringen kan zowel anderen als jezelf ten goede komen door het creëren van een ondersteunende gemeenschap en het bevorderen van wederzijds begrip en groei.

Maar ook als je bijvoorbeeld casemanager dementie, Wmo consulent, verzorgende in een zorginstelling, thuiszorgmedewerker of mantelzorgondersteuner bent en je wil waardevolle informatie met mantelzorgers delen, laat het ons weten. Ook die verhalen helpen ons en onze achterban.

Tot slot: Heb je een product of een dienst voor mantelzorgers die je eenmalig op ons platform wil promoten? Ook dat kan maar dan uitsluitend betaald. Dat zijn namelijk verdiensten waarmee we ons prachtige platform in de lucht kunnen houden. Voor info en/of prijzen zie onze mediakit.

Interesse of wil je meer informatie? Stuur dan even een mail naar marjolijn@mantelzorgelijk.nl

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top