Samen MET en VOOR elkaar!

Dinsdag 5 september: de dag dat ik dit blog aanlever zou eigenlijk een feestdag zijn geweest, mijn vader zou dan zijn 80e verjaardag hebben gevierd. Nu is het voor mij zo’n extra beladen dag geworden waarop ik mijn gedachten laat gaan. En hoe fijn is het om ook die gevoelens wat daar dan bij komt kijken hier op het afgeschermde online community platform te kunnen delen. Er is altijd wel een lotgenoot die je begrijpt en de tijd voor je neemt, die er voor jou is.

Hoe ik ooit op Mantelzorgelijk ben gekomen wordt mij wel eens gevraagd? En eerlijk gezegd, ik zou het niet eens weten maar tot op de dag van vandaag dankbaar dat ze toen (ergens einde 2015) op mijn pad zijn gekomen. Het jaar dat mijn moeder overleed en ik de zorg grotendeels op mij heb genomen. Wie weet zat mijn moeder Nel erachter, best een mooie gedachte toch?

Dat het platform voor mij van grote waarde is heb ik al met regelmaat in mijn eigen blogs verteld, maar wil toch weer nog eens benoemen welke voordelen je als vriend hieruit kunt halen. Waarom ik dit doe? Mantelzorgelijk heeft een enorm grote achterban waarvan een groot aantal zich ook als vriend hebben aangesloten. Maar wat mij betreft kunnen dit er nooit genoeg zijn… Er wordt zoveel werk verzet achter de schermen van dit platform, dat mag best eens gezegd worden!

Mantelzorgelijk biedt een schat aan informatie en advies over verschillende aspecten van mantelzorg. We kunnen hier vrij de ervaringsverhalen van lotgenoten lezen, de opinies en nieuwsartikelen volgen, praktische tips opdoen en informatie vinden over beschikbare hulpbronnen en ondersteuningsmogelijkheden. Dit creëert een gevoel van gemeenschap en verbondenheid, en kan troost en inspiratie bieden. Je kan zelfs je gal spuwen als je het ergens niet mee eens bent, ook wel eens lekker.. 😊

Als vriend zit je hier helemaal “gebakken” want:

Als vriend…

  • Krijg je toegang tot het interactieve community-platform en het afgeschermde forum van Mantelzorgelijk
  • Kun je contact maken met lotgenoten en ervaringsdeskundigen
  • Krijg je de mogelijkheid om gerichte vragen te stellen en de eigen kennis en ervaring uit te wisselen
  • Tijdens speciale spreekuren kun je de meest prangende hulpvragen stellen aan een team van deskundigen
  • Vrienden kunnen gebruik maken van onze vraag- en aanbodfunctie, telefonische hulplijn, de chat en interessante webinars.

Heb je nog vragen over het vrienden lidmaatschap, mail contact@mantelzorgelijk.nl

Word net als honderden andere mantelzorgers lid van de community. Door je aan te sluiten kom je op een veilige en laagdrempelige manier in contact met je lotgenoten en diverse mantelzorgexperts. Voor slechts € 10,- per jaar kun je 24/7 online bij ze terecht op hun actieve community platform, zoveel voordeel en steun in je mantelzorgen voor nog geen 0,84 cent per maand, het is het waard toch?

Het mantelzorgteam knokt ervoor om een fatsoenlijk beleid te krijgen voor de mantelzorgers, laten wij er voor ze zijn door zoveel mogelijk te delen en vriend te worden!

“We benne op dit platform om mekaar om mekaar te helpen nietwaar?”

 

 

Avatar foto

Jolanda Groothuis, trotse dochter van Willem💖, voor hem heb ik jaren gezorgd en door hem ben ik hier ooit eens op het platform terecht gekomen. Mantelzorgelijk heeft mij zoveel gegeven: hier kreeg ik antwoorden op mijn vragen, hier kon ik vrijuit mijn zorgen delen met lotgenoten, hier voel(de) ik mij thuis.
En ik ben nog lang niet van plan om dit "warme nest" te verlaten!

Samen staan we sterker, daar blijf ik van overtuigd!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top