Nieuw op de site: De Mantelzorg Agenda

mantelzorgagendaMantelzorgelijk krijgt iedere dag uitnodigingen toegestuurd. In het hele land worden bijeenkomsten, voorstellingen, informatieavonden, trainingen en ontmoetingen georganiseerd, gericht op mantelzorgers.

Om die informatie te bundelen hebben we vanaf vandaag een Mantelzorg Agenda op de site. Daarop vind je informatie over verschillende activiteiten voor mantelzorgers, gerangschikt per plaats, maar ook per categorie – zo kun je bijvoorbeeld zoeken op ‘dementie’ of ‘jongeren’. En als je een interessante bijeenkomst ziet, voeg je die met één druk op de knop toe aan jouw digitale agenda – inclusief verwijzing naar Google Maps. Handig!

Doe mee

Organiseer jij een bijeenkomst of heb je informatie, die niet in onze agenda mag ontbreken? Dan horen we graag van je! Stuur een berichtje naar redactie@mantelzorgelijk.nl, dan zorgen wij dat je informatie op de website komt.

Een fijne dag toegewenst!

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top