Foto © Claudia Otten

Na hectische dagen en vele gesprekken: goed nieuws!

Het zijn echt hectische dagen geweest waarin mijn vrouw ontzettend warrig, boos en verdrietig was.Uiteindelijk na vele contactmomenten per telefoon en of via mijn vrouw hebben wij gisteren een fysiek gesprek gehad met een medewerker van de afdeling aanmelding en plaatsing van de zorginstelling Nieuw Unicum. De afgelopen dagen is alles op alles gezet om mijn vrouw binnen te houden bij de zorginstelling. Met een wisseling van afdeling en kamer tussendoor kan mijn vrouw tenminste tot 19 september blijven logeren. Als er een vaste en geschikte woonplek vrijkomt zal mijn vrouw als eerste in aanmerking komen. Dit is na heel veel inspanning van ons allemaal de uitkomst na spannende en vermoeiende dagen. Er gaat geprobeerd worden het logeren aan te laten sluiten, maar kan niet 100% gegarandeerd worden. Als ik alle gebeurtenissen van de afgelopen weken nog eens laat passeren door mijn hoofd.. Crisisopvang, logeer moment welke was vergeten door te geven, onhandige opmerking door medewerker… Auwch.. Met de uitkomst zoals deze nu is afgesproken gaan we weer een nieuw hoofdstuk in. In mijn hoofd probeer ik dingen alvast te regelen, op een rijtje te zetten, lijstjes te maken, en probeer ik mij voor te stellen hoe het er uit zal zien als mijn vrouw definitief gaat wonen binnen de zorginstelling.
Ik kreeg een paar dagen geleden onderstaande foto toegestuurd. Mijn vrouw met medebewoners aan de boulevard.
Als ik dat zie ben voel ik mij weer een stukje gelukkiger..
Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, zittende mensen en buitenshuis

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top