Musicalsterren met verstandelijke beperking in Circus Sapperdeflap

musical groepMusicalgroep Ongewoon Gaaf is een vrijwilligers organisatie waar mensen met een verstandelijke (of fysieke) beperking de hoofdrol spelen. Ongewoon Gaaf vindt zijn oorsprong in De Hartenberg, wooncentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. In het jaar 2000 werd de allereerste theatervoorstelling ‘De Tovenaar van Oz’ ten tonele gebracht en sindsdien is Ongewoon gaaf een daverend succes. Veel bekende musicals waaronder ‘De Notenkraker’, ‘Belle en het Beest’ en ‘Swiebertje’ zijn de revue gepasseerd. 

De musicalgroep bestaat uit 22 spelers met een verstandelijke (en soms ook fysieke) beperking. Naast de enthousiaste en talentvolle musicalspelers draait Ongewoon Gaaf op acht vaste vrijwilligers die zich vol passie en enthousiasme inzetten voor de musicalgroep. “We doen alles zelf, van het (her)schrijven van scripts en het zoeken van passende muziek en tot het schrijven van liedjes en het ontwerpen én uitvoeren van kostuums en decors.”Het volgende optreden wordt er een in een heus circus..

cirsus sappeldeflap

Als Circus Sapperdeflap door brand in nood is, dan zijn de reddende dierentemmer, koorddanseressen, clowns, slangenbezweerder, hypnotiseurs en kozakken nabij.

Op 21, 22 en 23 april voert musicalgroep Ongewoon Gaaf de zelf geschreven musical Circus Sapperdeflap op in De Hartenberg aan de Apeldoornseweg 60 in Wekerom.

De musicalsterren treden alle dagen om 14.00 uur en op vrijdag en zaterdag ook om 20.00 uur op. Kaarten zijn te reserveren via info@ongewoongaaf.nl en 06-13409193.

Dus hooggeëerd publiek, ga dat zien!

 

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top