skip to Main Content
Mijn Gehandicapte Broer En Ik – ‘Kopje Koffie’

Mijn gehandicapte broer en ik – ‘Kopje koffie’

FullSizeRenderJordy en Camiel hebben een bijzondere relatie. Jordy is meervoudig gehandicapt. Hij woont en werkt op zorgboerderij De Witte Hoeve. Camiel is Jordy’s jongere broer. Hij zit op de kunstacademie in Den Bosch en woont op kamers. Elke avond bellen ze met elkaar om te praten wat ze hebben gedaan, wat ze hebben gegeten, wat ze gaan doen en over andere koetjes en kalfjes. Het eerste stripalbum van Mijn gehandicapte broer & ik – de bijzondere strip over de twee broers Jordy en Camiel – bevat grappige verhalen, die zijn gebaseerd op waargebeurde gesprekken, uitspraken en belevenissen. Deze week de tweede strip die gedeeld wordt op Mantelzorgelijk:

 

strip-2-auto-jatten-a4-kleur-guides-copyrightWil je meer over het werk van Camiel te weten komen? Like dan even de Facebookpagina van Mijn gehandicapte broer & ik. Volgende week weer een nieuwe strip.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X