Mantelzorger "All you need is love" getrouwd!

Bejaard stel All You Need Is Love trouwt
Aanzoek met uitzicht op de Eiffeltoren. Foto: YouTube

 Dat het nooit te laat is om de liefde te vinden en met elkaar te trouwen, bewezen Paul Boden (91) uit Helmond en Marlies Luijben (78) uit Aarle-Rixtel. Zij trouwden dinsdag in een kerkje in de woonplaats van mevrouw Luijben.

Het stel was eerder te zien in het RTL-programma All You Need Is Love. Tijdens een valentijnsreisje naar Parijs vroeg mevrouw Luijben meneer Boden ten huwelijk. Dat deed ze op een romantisch plekje, met uitzicht op de Eiffeltoren.

De twee leerden elkaar kennen in de supermarkt, toen ze beiden al vijftig jaar getrouwd waren. Nadat de vrouw van Paul was overleden, werd Marlies zijn mantelzorger. Nadat ook haar man overleed, sloeg de vonk tussen de twee over.

De plechtigheid vond dinsdag op een bijzondere dag plaats, want meneer Boden vierde ook nog eens zijn verjaardag. Het getrouwde stel werkt nu langzaam toe naar de huwelijksnacht. „We gaan lekker knuffelen”, verklapten ze alvast.

Dokter Love, Robert ten Brink, was niet bij de huwelijksvoltrekking aanwezig. Wel stuurde hij het kersverse stel een prachtige bos bloemen.

Bron: metro.nl, artikel geschreven door Jurgen van der Hoeven

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top