skip to Main Content

Het Mantelzorger-Alfabet is vandaag officieel verschenen!

Leuk nieuws! Vandaag is het 2e boek van onze gastblogger Ingrid Keestra officieel verschenen! Na Mantelzorger der liefde komt Ingrid nu met Het Mantelzorger-Alfabet. Een ABC van liefde, waarin Ingrid allerlei grote en kleine thema’s behandeld waar je als mantelzorger van iemand met dementie mee te maken krijgt.

Het Mantelzorger-Alfabet begon in December 2018 als een serie blogs die Ingrid maandelijks schreef en deelde via dit lotgenotenplatform. Daarom aan mij de eer om – als voorzitter van Mantelzorgelijk – het allereerste exemplaar van haar boek in ontvangst te mogen nemen.

 

Ingrid’s eigen ervaringen, tips en korte overpeinzingen waren voor veel van onze lezers en lotgenoten zeer herkenbaar en er werd dan ook veel onder haar artikelen gereageerd. Super fijn want het delen van je ervaringen met lotgenoten en gelijkgestemden helpt immers altijd. Ik hoop dan ook van harte dat Het Mantelzorger-Alfabet nog veel meer mantelzorgers inspiratie, troost en steun zal bieden.

Wil je Het Mantelzorger-Alfabet bestellen? Dat kan via deze link

#MantelzorgerAlfabet #boek #dementie #mantelzorg

 

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X