Heb je een tip voor ons?

Volg je Mantelzorgelijk al vanaf het begin? Dan weet je dat we iedere dag een interessant stuk voor en door mantelzorgers op onze site plaatsen. Zo ontstaat er een mooie mix van verhalen, nieuwsberichten, opinies, ervaringen, informatie en gevoelens.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Steeds meer lezers weten onze site te vinden – steeds meer zorginstellingen, gemeenten, bedrijven, media en politici houden deze website in de gaten. Daar zijn we heel erg blij mee!

Maar een website als deze in de lucht houden niet vanzelf gaat vanzelf. Daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken. Daarom deze oproep.

  • Heb je een tip voor ons? Stuur een mail naar info@mantelzorgelijk.nl
  • Mis je een onderwerp op de site? Laat het ons weten!
  • Ben of ken je een Mantelzorger met een bijzonder verhaal – of juist iemand die van zichzelf zegt ‘ik vind het allemaal héél normaal wat ik doe’? Wij komen graag met je in contact. Voor een interview of een gastblog, al dan niet anoniem.

Door de ervaringen van zo veel verschillende mantelzorgers te verzamelen maken we samen een unieke plek op internet. En daar zijn onze lezers dan weer blij mee… even een moment voor jezelf, ieder voor zich maar ook voor elkaar – want mantelzorgen doe je niet alleen.

Graag tot morgen!

Avatar foto

Margreet van der Voort en Marjolijn Bruurs zitten niet alleen met elkaar in het bestuur van Mantelzorgelijk maar zij delen ook heel veel dezelfde ideeën over alles wat te maken heeft met ouderen- en mantelzorg. Als zij in de media iets tegenkomen dat hen verheugt, verbaast of shockeert gaan ze samen op onderzoek uit. De één stapt op de bron af, de ander doet het inhoudelijk speurwerk en dan.... komen er dit soort columns uit. Vanaf nu zul je meer van dit schrijversduo tegenkomen op Mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top