Enquête mantelzorgers: ondervoeding bij ouderen

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij willen wij graag uw medewerking vragen voor een onderzoek. In het kader van onze afstudeerstage van de bachelor opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen doen wij onderzoek naar voeding bij ouderen. Hiervoor hebben wij de visie en ervaringen nodig van mantelzorgers, omdat jullie degene zijn die het misschien wel het dichts bij deze ouderen staan. Uw mening is dan ook van groot belang om maaltijden te kunnen produceren die beter aansluiten op ouderen.

Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 10 minuten van uw tijd vragen en uw antwoorden zullen uitsluitend voor de resultaten van dit onderzoek worden gebruikt. Uw verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Als u bereid bent om deel te nemen aan dit onderzoek willen we u vragen de bijgevoegde vragenlijst in zijn geheel te beantwoorden. Neemt u rustig de tijd om de vragen door te lezen en beantwoord deze zo eerlijk mogelijk.

Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Michelle Oude Wolbers of Simone Meijer via het volgende emailadres: Studenten_voeding@outlook.com

Bij voorbaat dank,

Simone Meijer en Michelle Oude Wolbers

klik op deze link voor de enquete

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top