Doe mee: NOS-enquete over veranderingen in de zorg

De NOS volgt alle veranderingen in de zorg op de voet. Om uit te vinden wat mensen vinden van alle veranderingen in de zorg, is er een kleine (anonieme) vragenlijst gemaakt. Klik op de link onderaan en doe mee – het kost vijf minuten.

De huishoudelijke hulp, persoonsgebonden budgetten, keukentafelgesprekken. De zorg is sinds begin van dit jaar ingrijpend veranderd. Niet alles is meer landelijk geregeld. Gemeenten zijn nu verantwoordelijk voor de Jeugdwet, Wmo en Participatiewet. En die verandering is gepaard gegaan met bezuinigingen. Gemeenten moeten de zorg met minder geld organiseren.

Het ministerie van Volksgezondheid zegt scherp in de gaten te houden of er geen mensen tussen wal en schip vallen. Gemeenten, patiënten- en ouderenorganisaties hebben meldpunten geopend. Ook de NOS wil graag van u horen wat u vindt van de zorg die u sinds januari via de gemeente krijgt.

Omdat iedere gemeente zijn eigen aanpak heeft willen we graag op de hoogte blijven van uw persoonlijke ervaringen. Waar loopt u tegenaan? Wat moet er volgens u verbeteren? Waar bent u tevreden over?

We hebben een korte vragenlijst samengesteld om zo een beeld te krijgen van uw ervaringen. Die vragenlijst kunt u hier invullen. Uw reactie wordt vertrouwelijk behandeld.

Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer vijf minuten.

Als u ook mee wilt werken aan een onderwerp voor radio, televisie en/of internet kunt u dit aangeven in de vragenlijst.

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top