Online college ‘Mantelzorg in Balans’ van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan

Mantelzorg is een dankbare taak, maar het kan ook voor verminderde energie en disbalans zorgen. We weten als geen ander dat in het huidige zorgsysteem veel gevraagd wordt van mantelzorgers. Daarom organiseert Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) samen met gedragsveranderingexpert Bas van Poppel een online college rondom het thema ‘Mantelzorg in balans’.

Bent u een mantelzorger en op zoek naar manieren om u energieker te voelen? Samen met Bas gaat u nadenken over de vraag: Wat kan ik doen om meer energie en balans te krijgen of te behouden? Daarnaast deelt Bas op een interactieve manier informatie over een lopend onderzoek naar de relatie tussen gedrag en balans bij mantelzorgers. Leer in dit online college van OGJG niet alleen van de expert, maar ook van elkaars ervaringen.

🖥️ Online college Mantelzorg in balans
🗓️ 
Woensdag 24 juli van 15:00 – 16:00
📍 Aanmelden
Over OGJG

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan is in 2014 opgericht door Enny van Arkel en Ilse Nieuwland, die beiden werkzaam waren in de ouderenzorg. Vanuit hun ervaring zagen zij een sterke behoefte onder senioren aan meer cognitieve uitdaging en samen wilden zij bijdragen aan een structurele verbinding tussen generaties. OGJG organiseert interactieve colleges voor ouderen, gegeven door studenten, met als doel hun geest actief te houden, sociale interactie te bevorderen en hun levenskwaliteit te verbeteren. Zij geloven sterk in een samenleving waarin intergenerationeel contact en levenslang leren centraal staan, waardoor begrip, kennisdeling en algemeen welzijn voor zowel jong als oud worden bevorderd.

De Redactie van Mantelzorgelijk helpt mantelzorgers op elk mogelijk vlak. Wat kunnen we voor jou betekenen? Mail naar contact@mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top