skip to Main Content

Mantelzorgelijk is op zoek naar gastbloggers

Zoals je weet, delen we op Mantelzorgelijk niet alleen nieuws over mantelzorg, maar vooral veel persoonlijke verhalen. Iedere week lees je de indringende ervaringen van onze vaste gastbloggers, die allemaal een eigen kijk hebben op mantelzorg.

Hier zijn een kleine selectie van onze bijzondere vaste schrijvers:

Mayke de Vries is na een carrière in de zorgsector nu vooral mantelzorger voor haar partner, die helaas na een grote hersenbloeding in oktober 2019 in een zorginstelling kwam te wonen. Zij schrijft op Mantelzorgelijk over de veranderingen in hun leven.

 

 

Foto © Claudia Otten

Eric Wirken is mantelzorger, een trotse mantelzorger. Hij geeft zijn vrouw deze zorg. In het dagelijkse leven loopt hij tegen steeds meer problemen op. Genoeg kennis en ervaring om al vanaf het ontstaan van Mantelzorgelijk wekelijks een blog te plaatsen.

 

 

Esther van den Eventuin is verzorgende IG en werkzaam in de wijkzorg.

Als vig’er in de wijkzorg neemt zij onze lezers mee in de wereld achter de voordeur van haar cliënten in de wijk. Zij deelt bijzondere, indrukwekkende, interessante vrolijke, gezellige, ontroerende, en soms verdrietige of schrijnende momenten

Fatos Ipek – Demir’s vader heeft Alzheimer sinds 2012. Ze maken veel mee samen. Geweldige belevenissen maar vaak ook belachelijke, pijnlijke en leerzame.

 

 

 

Nu Mantelzorgelijk steeds groter groeit, hebben we plek voor meer vaste gastbloggers. We zoeken naar mensen met een eigen stem, die hun ervaringen met een groot publiek willen delen. Een aantal onderwerpen vinden wij bijzonder interessant:

  • zorgen voor één van je ouders als jonge mantelzorger (tot 25 jaar)
  • zorgen voor je kind
  • zorgen voor een partner met een chronische ziekte
  • zorgen voor iemand met een psychische aandoening
  • mantelzorgen in combinatie met een persoonsgebonden budget
  • mantelzorg vanuit het perspectief van een gemeenteambtenaar

 

Blog met ons mee voor Mantelzorgelijk, als vaste gastblogger op de site.

Maar mantelzorg is zo’n breed onderwerp, dat er natuurlijk nog veel meer mogelijk is. Daarom laten we ons graag verrassen door jouw verhalen. Heb jij een bijzondere of een ‘heel gewone’ kijk op mantelzorg? Wil jij je verhalen delen op het grootste platform voor en door mantelzorgers?

Stuur dan een mailtje naar marjolijn@mantelzorgelijk.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

DELEN IS LIEF!

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X