skip to Main Content

Geef je op voor Mantelzorger in beeld #fotoherinnering

Voor deelname aan onze maandelijkse rubriek ‘Mantelzorger in beeld’ zijn wij weer op zoek naar deelnemers.  Wellicht iets voor jou, als mantelzorger voor je dierbare?

Met deze serie blogs, willen wij elke maand mantelzorg – in alle vormen – laten zien. Dus zorgen voor je partner, zorgen voor je kind, zorgen voor je ouders, zorgen voor je broer of zus en ook zorgen voor een vriend of misschien je buren. Maar ook mantelzorgen op afstand en de verschillen in zorg bij bepaalde ziekten natuurlijk. Het een is heftiger en intensiever dan het ander.

Om je een indruk te geven wat de bedoeling is, geef ik je hieronder een aantal links van blogs, die eerder op ons platform verschenen:

Mz in beeld: Petra zorgt voor haar zoon Moos https://wp.me/p5fxNv-3Xh

Mz in beeld: Conny zorgt voor haar partner Gert https://wp.me/p5fxNv-2MS

Mz in beeld: Eric zorgt voor partner Karin https://wp.me/p5fxNv-1j2

Mz in beeld: Camiel zorgt voor zijn broer Jordy https://wp.me/p5fxNv-2kz

Als het je een goed idee lijkt om jullie verhaal op deze manier te delen, maken we een afspraak en kom ik samen met onze vaste fotografe Claudia Otten naar jullie toe. Claudia neemt dan foto’s en ik zal proberen jullie verhaal zo goed mogelijk op te tekenen. De volgende stap is dat Claudia en ik het gaan verwerken in een blog. Uiteraard krijg je alles van tevoren te zien en te lezen en krijg je alle foto’s die Claudia maakte, als herinnering voor later.

 

Ik hoop dat je een indruk hebt waar het in deze rubriek over gaat. Mocht je vragen hebben, schroom niet ze te stellen.

Claudia en ik hopen je snel te ontmoeten!

Om je op te geven of om vragen te stellen kun je het beste mailen naar info@mantelzorgelijk.nl  of via privébericht via onze socials.

Hartelijke groet,

Marjolijn

 

 

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X