skip to Main Content
Zomerse Verwendagen Voor Langdurig Zwaarbelaste Mantelzorgers

Zomerse verwendagen voor langdurig zwaarbelaste mantelzorgers

St Gods Werkhof (die geen religieuze doelstellingen heeft!) kan dankzij een aantal sponsoren, jaarlijks 16 langdurig zwaarbelaste mantelzorgers gedurende 3 dagen laten verwennen door Conferentiecentrum Samaya dat gevestigd is in het kleinschalige voormalige klooster Gods Werkhof in Werkhoven.

Sinds 2008 bieden zij elk jaar een aantal zwaar belaste mantelzorgers een paar dagen gastvrij verblijf aan; om tot rust te komen, om even afstand te kunnen nemen, om hun gehoord en gezien te worden, hun verhaal kwijt te kunnen en nieuwe inzichten en contacten op te doen.
De mantelzorgers worden deze dagen begeleid door mensen die vanuit hun professie ervaring hebben in het werken met mantelzorgers.
Conferentiecentrum Samaya staat garant voor heerlijke maaltijden en een gastvrij onthaal.
Voor de financiering van de mantelzorgdagen werven wij fondsen en donateurs.

Tijdens deze nagenoeg volledig gesponsorde mantelzorgverwendagen krijgen de mantelzorgers elk een eigen kamer en genieten zij van heerlijke biologische maaltijden. Er wordt daarnaast een vrijblijvend programma aangeboden van ontmoeting en ontspanning. Wil je daarvoor in aanmerking komen? Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juni.

Meer informatie is te vinden op www.godswerkhof.nl en op www.samaya.nl

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X