skip to Main Content

Womens Inc podcast met onze gastblogger Ingrid Keestra

Alweer een jaar terug hebben we aandacht besteed aan de campagne van WOMENInc. over de manier waarop de combinatie van werk en zorg geregeld is, toegespitst op mantelzorgers en jonge ouders. De campagne met de titel De Grootste Onderneming van Nederland.
WOMEN Inc. heeft de afgelopen weken hier een vervolg op gelanceerd, namelijk de campagne Het Werkt Niet! In het kader van deze campagne hebben zij vorige week een podcast gelanceerd, die je hier kunt vinden, of hier als je liever Spotify gebruikt. In deze podcast vertelt Ingrid  (oa bekend van haar blogs op Mantelzorgelijk) over de 14 jaar waarin zij mantelzorger was.
Ingrid’s moeder leefde 14 jaar met dementie. Vanaf het begin heeft Ingrid de zorg voor haar moeder op zich genomen, samen met haar zus en haar vader. In deze aflevering vertelt ze wat dit voor haar heeft betekent, en hoe zij de mantelzorg combineerde met haar werk. Want: 70% van de mantelzorgers voor mensen met dementie is vrouw. Ingrid legt uit waarom zij zich inzet voor een betere positie van mantelzorgers en waarom zij volgens haar nog niet de rechten hebben die ze verdienen.

Podcastapp

Luister je liever in je eigen podcastapp? Klik dan hier:

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X