Wij zoeken lotgenoten die mee willen doen aan ‘mantelzorger in beeld’

Voor onze rubriek Mantelzorger in beeld zijn wij op zoek naar mantelzorgers die hun verhaal met ons willen delen. Met deze serie blogs, willen wij elke maand mantelzorg – in alle vormen – laten zien. Dus zorgen voor je partner, zorgen voor je kind, zorgen voor je ouders, zorgen voor je broer of zus en ook zorgen voor een vriend of misschien je buren. Maar ook mantelzorgen op afstand en de verschillen in zorg bij bepaalde ziekten natuurlijk. Het een is heftiger en intensiever dan het ander en al die verhalen delen wij graag,  hier op Mantelzorgelijk.

Om je een indruk te geven wat de bedoeling is, zet ik hieronder een aantal links van blogs, die eerder op ons platform verschenen:
Petra zorgt voor haar zoon Moos https://wp.me/p5fxNv-3Xh
Conny zorgt voor haar partner Gert https://wp.me/p5fxNv-2MS
Eric zorgt voor partner Karin https://wp.me/p5fxNv-1j2
Camiel zorgt voor zijn broer Jordy https://wp.me/p5fxNv-2kz

 

Als het je een goed idee lijkt om jullie verhaal op deze manier te delen, maken we een afspraak en kom ik samen met onze vaste fotografe Claudia Otten naar jullie toe. Claudia neemt dan foto’s en ik zal proberen jullie verhaal zo goed mogelijk op te tekenen. De volgende stap is dat Claudia en ik het gaan verwerken in een blog. Uiteraard krijg je alles van te voren te zien en te lezen en krijg je alle foto’s, als herinnering voor later.

Ik hoop dat je een indruk hebt waar het in deze rubriek over gaat. Mocht je vragen hebben, schroom niet ze te stellen. Claudia en ik hopen je snel te ontmoeten!
Om je op te geven of om vragen te stellen kun je het beste mailen naar info@mantelzorgelijk.nl 
Of bel ons via 06 23 94 34 02

 

 

 

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top