Wij houden niet van registreren

Ben je als Mantelzorger online op zoek naar informatie en gelijkgestemden, dan kom je al snel voor hindernissen te staan. Wilt u meer weten? Registreer! Wilt u verder lezen? Registreer! Wilt u toegang tot het adressenbestand? Betaal dan nu!

En dan moet je een keuze maken. Óf je geeft de mensen van wéér een website jouw gevoelige informatie: je persoonlijke gegevens en een mailadres. Of je klikt weg – en je zult nooit weten welke interessante inhoud je hebt gemist. Kan dat nou niet anders?

Wij van Mantelzorgelijk houden niet van registreren. We geloven echt dat je informatie en persoonlijke inzichten op een laagdrempelige manier toegankelijk kunt maken. Wij willen dé plek zijn waar mantelzorgers snel en gemakkelijk hun kennis en ervaringen delen. Op eigen naam of anoniem.

Natuurlijk moeten ook wij er goed over nadenken hoe we spammers buiten de deur houden – en of ons Mantelzorgelijk-Forum (dat is in de maak!) straks naast een open ook een gesloten gedeelte krijgt. Niet iedereen vindt het een aantrekkelijke gedachte om zijn hele mantelzorg-hebben en houden online te gooien. Terecht!

Maar betaaldrempels, registratieplicht, een verplichte nieuwsbrief – allemaal trucen die jou belemmeren om verder te lezen? Daar beginnen we niet aan. Dat beloven we! Want Mantelzorgelijk maken we samen.

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top