Whereabouts-onderzoek van het Amsterdam UMC. Doe je mee?

Het Amsterdam UMC vraagt mantelzorgers om mee te doen met haar Whereabouts-onderzoek!

Het onderzoek gaat over de dagelijkse persoonlijke algemene activiteiten, de betekenis van de activiteiten (hoeveel moeite, hoe waardevol, etc.), en het welzijn en functioneren.

Het meedoen met het onderzoek omvat het invullen van een online vragenlijst, het op de eigen smartphone bijhouden van de eigen dagelijkse activiteiten met de Whereabouts-app van de onderzoekers, en het geven van een kort interview (u hoeft hiervoor niet te reizen).

Het onderzoek is belangrijk, omdat het aan kan geven welke activiteitenniveaus i.c.m. betekenisgevingen voor mantelzorgers kunnen zorgen voor winst wat betreft welzijn en functioneren. En waar voor mantelzorgers overbelasting kan dreigen te ontstaan.

Mantelzorgers van 16 jaar of ouder met een geschikte smartphone (IPhone: iOS 9+ , ANDROID 5+) worden hierbij uitgenodigd om mee te doen met het onderzoek.

Heeft u interesse om mee te doen? Meldt uzelf dan alstublieft aan bij dr. Heleen Beckerman van het Amsterdam UMC en dan zal zij u de nadere informatie toesturen, u kunt uzelf bij haar aanmelden via de email: h.beckerman@amsterdamumc.nl en whereabouts@amsterdamumc.nl.

Doet u alstublieft ook mee?

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top