skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Zorgverlof Aangevraagd

Werk en mantelzorg: zorgverlof aangevraagd

Vanmorgen heeft mijn vrouw de eerste controle gehad in het ziekenhuis na de operatie. Ook in verband met de ontsteking. Elke morgen meet ik de lichaamstemperatuur bij mijn vrouw. Deze blijft stabiel, wat een goed teken is. De wonden zien er netjes uit. De hechtpleisters zijn verwijderd. De hechtingen blijven nog zitten. Een deel zou moeten oplossen. Mijn vrouw moet het nog wel steeds rustig aan doen. Scootmobiel rijden, tillen, bukken etc. is allemaal afgeraden voor komende weken. Buiten dit gaat het moeizaam. Mijn vrouw is erg vergeetachtig, herhaalt veel, gebruikt soms rare zinsbouw en praat regelmatig onduidelijk of mompelt. Ook kan mijn vrouw sommige gesprekjes niet goed volgen en geeft afwijkende antwoorden of zinnen. Het is de afgelopen tijd erger geworden. Ik vind het moeilijk om mijn weg hierin te vinden. De planning geriatrie belde mij om af te spreken voor een controle. Deze heeft mijn vrouw in september. Morgen moet ik weer twee dagen werken. Ik ben hierna vrij en heb zorgverlof aangevraagd. Hierdoor ben ik 17 dagen vrij. Hopelijk hebben we dan de rust weer terug.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X