skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Zorg Afstemming Gesprek

Werk en mantelzorg: zorg afstemming gesprek

Vandaag hadden wij wederom een afspraak met de psycholoog. Mijn vrouw zou aangeboden worden aan het FACT team GGZ. Deze hebben aangegeven mijn vrouw niet de zorg te kunnen bieden welke zij nodig heeft. De benodigde zorg is te intensief voor het FACT. Vandaag is zodoende in overleg met mijn vrouw en mij besloten om mijn vrouw weer aan te melden voor IBT. Dit is een traject van maximaal 6 weken. (IBT= Intensieve begeleiden thuis) . Twee jaar geleden heeft mijn vrouw deze GGZ zorg ook al eens gehad met geweldig resultaat. Toen was dit ter voorkoming opname. Helaas is de situatie op dit moment zo dat mijn vrouw weer snel achteruit gaat in haar psychische stabiliteit . Ik heb al een aantal weken gevraagd te overwegen om de IBT in te zetten. Gelukkig gaat dit nu gebeuren. Deze week nog krijgen we een uitnodiging voor een zorg afstemming gesprek.
Vandaag belde ook de apotheek om te vertellen dat het gelukt is om de verdovingszalf en bijbehorende pleisters voor drie maanden te leveren. Zo weten we zeker dat dit probleem de komende weken niet terug komt.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X