skip to Main Content
Werk En Mantelzorg – Ziekenhuisbezoeken, Afspraken En Controles

Werk en mantelzorg – ziekenhuisbezoeken, afspraken en controles

We hebben twee dagen ziekenhuis, artsenbezoek en fact/ggz en ambulante ondersteuning Cordaan achter de rug. De cardioloog wil, alvorens het groene licht te kunnen geven voor de ophandenzijnde operatie, eerst een echo laten maken en een bloedonderzoek doe. Volgende maand is hier pas ruimte voor. Diezelfde week heeft mijn vrouw wel al de afspraak voor de uitslag. Gisteren had mijn vrouw ook een afspraak met het fact/ggz thuis team. Deze gaat kijken of mijn vrouw Psychomotorische therapie (PMT) kan krijgen. Ik had hier al een aantal maal naar gevraagd. Nu heeft mijn vrouw ook aangegeven hier interesse in te hebben. Vandaag had mijn vrouw ook een controle afspraak bij haar nierarts. Alle uitslagen waren zeer goed. Mijn vrouw maakte zich hier grote zorgen over. We hebben de hele morgen in het ziekenhuis gezeten aangezien er een spoedgeval tussendoor kwam. Alle begrip. Helaas heb je er mensen tussen in een wachtkamer die pure azijn door de aderen hebben lopen. Dat heeft weer zijn uitwerking op mijn vrouw. Ik ben maar even een broodje voor ons gaan halen. Lekkere afleiding. Werkt bijna altijd.
Mijn vrije dagen zijn op deze manier weer voorbij gevlogen. Morgen moet ik weer aan het werk. Het lijkt wel alsof ik steeds minder herstel van alle gedoe. Nu is het uiteraard wel zo dat de zorg en zorgen steeds een beetje zwaarder worden. Vanavond proberen een beetje rust te nemen. Morgen vroeg op.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X