skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: We Hebben Het Weer Overleefd

Werk en mantelzorg: We hebben het weer overleefd

Vandaag heeft mijn vrouw weer een controle gehad bij de ABT/GGZ nieuwe Valerius. Controle is nodig vanwegen het starten van de medicatie. Het is nu vijf dagen geleden dat mijn vrouw gestart is met de medicatie. Er is gebleken dat de voorgeschreven dosis te laag is en verdubbeld moet worden. Afwachten hoe dit zal werken..
Gelukkig was ik vandaag een dag vrij waardoor we dit bezoek in alle rust konden doen. Bij de Nieuwe Valerius was een grote storing in het systeem waardoor recepten voor medicatie niet uitgeschreven/verstrekt konden worden. Zodra deze opgelost zou zijn wordt het recept door de psychiater naar onze apotheek per fax verstuurd worden. Toch maar naar de apotheek gegaan om te kijken of de medicatie toch verstrekt kon worden en recept later overhandigd zou worden. Situatie uitgelegd. Dit was in de eerste instantie nog even niet zo makkelijk. Mijn vrouw in paniek, apotheker hakken in het zand.. Na veel praten, veel uitleggen, situatie benoemen en medewerking vragen is het uiteindelijk toch goed gekomen. Apotheker vriendelijk bedankt, mijn vrouw weer rustig en ik… We hebben het weer overleeft.

“Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger.”

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X