Werk en mantelzorg: Mijn vrouw mag vandaag naar huis!

Na een spannende nacht en dag hebben we eindelijk te horen gekregen dat mijn vrouw vandaag naar huis mag.
Gisteravond was er het vermoeden van een blaasontsteking. Tot 14.45uur hebben we gewacht op de uitslag. Gelukkig niets aan de hand. Wat een opluchting..
Vandaag had ik de bouwlui nog over de vloer voor de aanpassing van het toilet. Gelukkig is deze vandaag zo ver dat we er gebruik van kunnen maken. Morgen de laatste dingetjes en dan is het klaar. Het huis snel weer stofvrij en schoon gemaakt en boodschappen gedaan.
Nu wachten tot mijn vrouw thuis wordt gebracht. Ik was zelf niet instaat om mijn vrouw te halen door alle werkzaamheden. Ik vind het echt verschrikkelijk dat ik er niet voor haar kan zijn op dit belangrijke moment, maar ik kan wel voor een warm en schoon huis zorgen. Is ook belangrijk.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top