Werk en Mantelzorg: Vandaag ben ik eindelijk weer eens een paar dagen vrij

Foto: Claudia Otten
Foto: Claudia Otten

Vandaag ben ik eindelijk weer eens een paar dagen vrij. Is hard nodig. Ik moet echt even proberen weer in de ontspanmodus te komen. De afgelopen tijd is weer behoorlijk pittig geweest. Proberen de sportschool weer eens te bereiken en wat andere leuke dingen te doen. Voor het weekend staan in iedergeval wat leuke dingen in de agenda als het weer meewerkt.

 

Er staan de komende twee weken nog wel aardig wat ziekenhuisafspraken voor mijn vrouw op de planning buiten de normale 3 (?) dialyses maal per week.
We hebben al wat ondersoeken achter de rug voor wat betreft de oog specialist. Mijn vrouw begint steeds wat minder goed te zien zoals ik al eerder had geschreven. De laserbehandeling heeft niet het gewenste resultaat gegeven. Nu wil de specialist verder onderzoek doen. Er is al een echo gemaakt van de halsslagaders en vandaag een scan van de ogen. Mij benieuwen wat hier uit gaat komen.

Vrijdag moeten we ook weer naar de cardioloog. Er moet weer een ECG gemaakt worden en krijgen waarschijnlijk de uitslag of er weer verantwoord operaties gedaan kunnen worden. Naar aanleiding van deze uitslag zal de transplantatiearts bellen met de eventuele mogelijkheden van het plaatsten op de transpantatielijst voor een donornier. Hoogts waarschijnlijk is dit wel een uitdaging door meespelende factoren. We wachten het af..

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top