skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Toekenning Pgb

Werk en mantelzorg: Toekenning pgb

Schrijf ik in een eerder blog dat het wachten is op de al dan niet goedkeuring van de pgb, ligt er ‘s avonds een brief op de deurmat met de toekenning. Nu is het wachten op de brief met de toekenning van het budget voor het jaar en dan is de pgb voor een jaar geregeld. Geweldig nieuws wat een hoop stress wegneemt. Vandaag ontving ik ook een verslag van het neuropsychologisch onderzoek dat begin van het jaar gedaan is. Ik werd er verdrietig van, maar wist het eigenlijk al wel. De vasculaire dementie is definitief vastgesteld als ziektebeeld door de geriatrie-arts. Onder andere de cognitieve functies zijn aangetast door doorgemaakte cva’s. En zo zijn er nog wat meer uitslagen geschreven in de brief.
Mijn vrouw is ontzettend gespannen voor de aankomende operatie. Door de spanning slaapt zij heel veel. Ik laat haar maar lekker gaan. Alle voorbereidingen heb ik tot zover gedaan. Gelukkig ben ik vrij van het werk. Kan alle aandacht naar het voorbereiden.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X