skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Terugval

Werk en mantelzorg: Terugval

We hebben een paar dagen achter de rug met van alles wat.
Afgelopen weekend heeft mijn vrouw aangegeven het gevoel te hebben een terugval te ervaren. Ik schreef al eerder dit te bemerken. Ik probeer de rust voor mijn vrouw te bewaren en haar gerust te stellen. Het is helaas niet tegen te houden. Zo is nu eenmaal het verloop van vasculaire dementie. Pieken en dalen. Afgelopen week is mijn medicatie weer verhoogd. Ook heeft de huisarts en psycholoog mij duidelijk gemaakt het rustiger aan te doen. De afgelopen dagen ben ik geconfronteerd met de wet poortwachter. Ik moet een stappenplan voorstellen en contact momenten plannen met mijn werk. Ik kom al niet op een normale manier een supermarkt door. Na mail wisseling met mijn leidinggevende en bedrijfsarts is er nu afgesproken dat ik om de twee weken telefonisch contact heb met mijn leidinggevende. Half december is er weer een afspraak gepland met de bedrijfsarts. Het gaat overigens wel op een vriendelijke manier maar toch ervaar ik zeer veel stress hiervan. Aanvallen zijn het gevolg. Ook ervaar ik schok sensaties, het voelt als elektrische schokjes, in mijn hoofd door het gebruik van serotonineopnameremmers. (SRI) Door stress verergert dit. Geen fijn gevoel. Gisteravond heb ik hierdoor een fikse aanval gehad. Hopelijk dat nu, door de laatste afspraken met mijn leidinggevende, weer wat rust komt en ik dit allemaal even los kan laten. Zeker ook omdat mijn vrouw weer onstabiel aan het worden is.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X