skip to Main Content

Werk en mantelzorg: Stress en huilbuien

Zoals vorige week al geschreven is door het ziekenhuis (afdeling geriatrie) de afspraak van gisteren verplaatst naar drie weken later. Uiteraard vond de persoon die dit liet weten het verschrikkelijk en begreep dat dit problematisch is voor mijn vrouw en mij. Vele sorry’s..

Zoals ik al verwachte, mijn vrouw heeft de terugklappen ontvangen. Stress, moe, nergens zin meer en en huilbuien. Ook de angst aanvallen zijn aanwezig. Vanmorgen na het boodschappen doen wilde mijn vrouw niet naar huis. Ze wilde liever wat rondrijden met de auto. Om haar af te leiden zijn we naar een geitenboerderij gegaan. Gelukkig gaf dit rust en konden we hierna toch naar huis. Na het eten is mijn vrouw meteen naar bed gegaan. Verstoppen.

Morgen moet ik weer beginnen met cursussen voor het werk en werken. Mijn hoofd staat hier echt niet naar.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X