skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Stilletjes Van Binnen

Werk en mantelzorg: stilletjes van binnen

Het gaat goed met mijn vrouw wat betreft de pijn. Ook het rustig aan wat kleine dingetjes doen in huis en stukjes lopen. Toch ben ik vandaag weer geconfronteerd met de angsten en onzekerheden. Voordat ik mijn vrouw bijvoorbeeld mag helpen bij het wassen en aankleden, moet eerst alles hermetisch afgesloten worden, moeten de gordijnen meerdere malen gecontroleerd worden of deze goed gesloten zijn. Het is een heel ritueel. Wat verschrikkelijk om mijn vrouw zo te zien lijden. Het verleden rakelt ook weer op. Het lijkt allemaal in volle hevigheid naar buiten te komen. Zo goed en zo kwaad als het gaat heb ik de situatie weer een beetje op de rit kunnen krijgen bij mijn vrouw en hebben we voorzichtig nog kunnen lachen.
Die lach van mijn vrouw houd ik maar vast in mijn gedachten voor dit moment. Maar stilletjes van binnen…….

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X