skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Spanning

Werk en mantelzorg: Spanning

Het is nog maar een paar dagen voor de operatie die mijn vrouw moet ondergaan. De spanning is behoorlijk aanwezig bij mijn vrouw. Zij is er best moe van en slaapt veel. Ik had al wat extra “Zonodig” medicatie besteld. Zo kan mijn vrouw de spanningen toch een beetje onder controle houden. Op de dag van de operatie moeten wij er om 07.00 uur al zijn. Hopelijk is mijn vrouw een van de eersten op de lijst. Na de operatie is het afwachten hoe het verder verloopt. Een en ander hangt samen met het verloop van de operatie op zich. Vandaag ben ik nog een vroege dienst aan het werk, maar vanaf morgen heb ik elf dagen vrij. Kan ik samen met mijn vrouw toe werken naar de dag van de operatie en heb ik na de operatie ook nog een paar dagen om de boel op de rit te krijgen. Ik merk bij mijzelf dat de afgelopen tijden zijn tol weer eisen. Ik ben echt bekaf. Vanaf morgen voor mij zelf proberen de ontspanning te vinden. Dan gaat alles toch een stukje makkelijker. Afgelopen vrijdag was de ambulant werker van Cordaan weer terug van haar welverdiende vakantie. Wat is dit toch een geweldig mens. Mijn vrouw was weer helemaal vrolijk na het bezoek. Voor wat betreft de herindicatie van de pgb ZvW moeten wij afwachten. Ik heb contact gehad met onze zorgverzekering en alle papieren zijn in goede orde ontvangen. Ik kreeg wel te horen dat herindicaties tegenwoordig zeer streng worden nagekeken vanwege fraudegevallen in het verleden. Lijkt mij toch dat een nieuwe aanvraag zwaarder gecontroleerd zou moeten worden, maar die was er bij ons zo doorheen. Maar goed, we wachten het af. Spannend.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X