skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Samen Ervaren Hoe Sommige Dingen Veranderen

Werk en mantelzorg: Samen ervaren hoe sommige dingen veranderen

Wat blijft het moeilijk om het gevecht van mijn vrouw mee te maken. Zo moeilijk om samen te ervaren hoe sommige dingen bij mijn vrouw veranderen. Mijn vrouw heeft een hoop zelf in de gaten en probeert het dan te verbloemen of schiet in emoties. Het laatste gebeurt helaas veel. Vandaag aten we een gekookt eitje. Mijn vrouw probeerde met schudden zout uit de zoutmolen te krijgen. Het is een van de dingen waar wij tegenaan lopen. Maar ook in gesprekken vertelt mijn vrouw dingen of gebeurtenissen die of heel anders zijn of zelfs niet waar. Ik weet soms niet goed hoe hiermee om te gaan. Mijn vrouw is ook ontzettend moe en slaapt heel veel. Opstaan ‘s morgens valt mijn vrouw heel zwaar. Ik probeer wel een beetje over de dagstructuur te waken. Overdag slaapt mijn vrouw ook een paar uurtjes weg. Ik vind het ontzettend moeilijk. Zo ontzettend naar om dit allemaal aan te zien. Mijn vrouw geeft ook duidelijk aan dat zij het vreemd en moeilijk vindt zoals het met haar gaat en schuldgevoel heeft naar mij. Dat zij mij alleen maar tot last is. Maar ik doe het met alle liefde, geduld en respect naar haar. Ik ben nog even ruim een week vrij van werk. Volgende week hebben wij een her-indicatie voor de ZvW pgb. Heel spannend of deze voortgezet mag worden. Naar mijn mening mag deze zelfs iets ruimer worden. Mijn vrouw krijgt nu 12.15 uren per week. Naar mijn mening zou 15 uren netter zijn gezien de situatie. We gaan het beleven.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X