skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Redelijk Rustig

Werk en Mantelzorg: Redelijk rustig

Het gaat de afgelopen dagen redelijk rustig met mijn vrouw. We hebben de komende week geen extra ziekenhuis bezoeken staan. Geeft ook wel even een stukje rust. De 3 dialyseren per week blijven uiteraard wel. Daar is helaas niet onderuit te komen.
Over een week heeft mijn vrouw nog een darmonderzoek naar aanleiding van de klachten welke zijn ontstaan na de schouder operatie. Gelukkig gaat het wel een heel stuk beter met de klachten.
In alle drukte rondom de gezondheid van mijn vrouw heb ik een grote stap genomen op de carrière ladder. Ik blijf wel binnen de organisatie waar ik voor werk. Ik neem wel zorgen mee omtrent de mantelzorg, maar ondanks dat ik nieuw ben heb ik meteen mogen genieten van begrip en medewerking. Echt heerlijk om deze druk eens niet te hoeven voelen en op de tenen te lopen. Ik ben nog op stage basis maar ik heb er een goed gevoel over.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X