Werk en mantelzorg: Positief en negatief lopen door elkaar

Het bezoek aan de psycholoog en psychiater is geweest. Positief en negatief lopen een beetje door elkaar. Negatief is dat er nog geen contact is geweest met de artsen. Hierdoor kan er nog geen aanvang gemaakt worden met medicatie. Maar gelukkig is er ook veel positief. Er is goed naar mijn vrouw geluisterd en ik heb waar nodig kunnen aanvullen en ook mijn verhaal kunnen doen. Gelukkig gaat er nu eindelijk overwogen worden een NPI onderzoek gedaan worden. Dit is een verzameling aan onderzoeken waardoor er een mogelijk beter beeld gekregen kan worden over de psychologische toestand bij mijn vrouw. Hier heb ik al zo lang op aangedrongen. Ook de medicatie behandelplan is uiteraard aan de orde gekomen. Het gaat in ieder geval een antipsychoticum worden. We hebben twee opties besproken en deze zullen worden voorgelegd aan de nierarts. Dit gezien mogelijke contra indicatie. De psycholoog gaat eindelijk ook contact leggen met de GGZ ambulante hulp welke wekelijks bij mijn vrouw op bezoek komt. Gelukkig is nu ook naar deze vraag van mij geluisterd. Mijn vrouw moet wel de tegenvaller even verwerken dat er voor nu nog geen medicatie voorgeschreven is. Nog drie weekjes doorkomen. Nu mag ik nog even proberen te ontspannen en hoef pas donderdag weer te werken. Kan het goed gebruiken even vrij zijn.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top