skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Ook Mij Doet Het Pijn

Werk en mantelzorg: Ook mij doet het pijn

Mijn vrouw heeft het er ontzettend moeilijk mee dat ik op dit moment niet haar rots kan zijn. Ook mij doet het pijn. Het is haar angst hoe het zich ontwikkelt. Hoe zal onze toekomst er uit gaan zien. Ik zelf maak mij er ook zorgen over. Hoe zal mijn eventuele behandeling er uitzien. Hoelang. Wanneer. Word ik weer die rots. Ik begrijp haar angst. Helaas maakt deze onzekerheid mijn vrouw overstuur en onhandig in opmerkingen. Deze komen hard aan. Juist nu, nu ik even niet de rots kan zijn. Ik heb iets voor mijzelf moeten overwinnen, ik laat zo nu en dan voor ons koken door een bedrijf. Goeie maaltijden en deze worden bezorgd op een gepast moment. Ik vind het verschrikkelijk en moet er nog wel aan wennen, maar hopelijk haalt het wat druk weg. Gelukkig kunnen wij het ons wel veroorloven. Het is een kostbare oplossing. Maar ach, je moet soms iets. Vandaag is er een tuinman bezig bij ons zomerhuisje. Deze maakt de tuin klaar voor het voorjaar. Cadeautje voor onszelf. Aankomende week heb ik veel afspraken staan met artsen en psycholoog. Ik had ook een deurtje open staan bij een revalidatie kliniek. Ik heb binnenkort een afspraak. Ik mag daar gaan sporten. Er zijn ook prikkel vrije sport momenten. Mij benieuwen. Helaas vergoedt de zorgverzekering dit niet. Afgelopen week ben ik op advies van de psycholoog naar de bibliotheek geweest. Deze heeft een stilteruimte. Krant lezen of een boek of tijdschrift. Wat een goed idee is het.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X