skip to Main Content

Werk en mantelzorg: Ontspanmodus

Vandaag ben ik 5 dagen vrij na een aantal dagen gewerkt te hebben. Heerlijk ik kijk er echt naar uit en kan het wel gebruiken om de accu weer even op te laden. Buiten de prive/mantelzorg situatie heb ik ook intensief werk. Vol goede moed ben ik vanmorgen opgestaan en het voornemen in de ontspan modus te komen. Tot een uur geleden is dit goed gelukt. Wat is er aan de hand: mijn vrouw heeft als complicatie na de transplantatie urine-incontinetie overgehouden. Een probleempje welke met de juiste middelen is op te lossen. Hier maakt mijn vrouw dan ook gebruik van. Eens in de tijd krijgt mijn vrouw op verzoek weer een levering en kan zij weer voort. 10 dagen geleden heb ik een bestelling gedaan omdat de voorraad te klein aan het worden was. Bestelling is opgenomen en zou worden geleverd bij onze apotheek. Als de bezorging dan in de avond rond 20.30 aangeboden wordt kan iedereen bedenken dat een apotheek gesloten is. Behalve de leverancier van dit hulpmiddel. Mijn vrouw stond dus bij de apotheek om de bestelling te halen maar deze was er niet. Zodoende heb ik contact opgenomen met de leverancier en zo kwamen we achter de onhandige tijd van levering. Duizend en een maal excuus. Door de feestdagen kon er niet snel worden nageleverd maar afgelopen vrijdag zou het er echt zijn. Levering bij de apotheek binnen de winkeltijden. Ik ben er zelfs nog over terug gebeld, het kwam echt goed. Vrijdag kon mijn vrouw niet naar de apotheek en ik was aan het werk dus vandaag een poging. Wederom is de bestelling niet geleverd. Voorraad is ondertussen op bij ons. Weer contact met de leverancier en oorzaak was de zelfde als de vorige keer. Buiten winkeltijd aanleveren. Vorige keer had de leverancier zelfs de vraag of wij aan de apotheek het verzoek konden doen iets langer aanwezig te zijn. (?) Maar goed nu wil ik dus wel een oplossing. Mijn vrouw zit zonder haar materiaal en de leverancier lukt het dus niet om de levering op een normale tijd te doen. Oplossing welke ik kreeg aangeboden was een nieuwe bestelling en ik zou naar de winkel moeten om voor de komende dagen te kopen. Mijn oplossing, stuur maar een koerier die het vandaag bij de apotheek leverd binnen de winkel openingstijden. Dat is duur was de reactie van de leverancier. Kopen is voor mij duur was mijn reactie. Nu gaat er vandaag een oplossing komen heeft de leverancier belooft. Ze houden mij op de hoogte. Ondertussen probeer ik weer in de ontspan modus te komen…..

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X