Foto © Claudia Otten

Werk en mantelzorg – Onrust vanwege herindicatie

Mijn vrouw blijft onrustig vanwege de situatie omtrent de herindicatie, het ziekenhuisbezoek voor de onderzoeken op verzoek van de cardioloog. Dan ook nog dat morgen eindelijk de stroomvoorziening voor het opladen van de scootmobiel, die wij al bijna twee maanden geleverd hebben gekregen en de uitslag welke wij donderdag krijgen van de cardioloog. Het is alles bij elkaar. In de nacht is mijn vrouw ook weer ontzettend onrustig. Ik heb er weer voor gekozen apart te slapen om mijn vrouw hopelijk zo meer rust en vrijheid te geven. Mijn vrouw ervaart weer dingen die er niet zijn. En dat alles in de nacht. Mensen die door de tuin zouden lopen of rond het huis. Geschreeuw van mensen die in nood zijn of ruzie maken. Morgen is het weer vroeg dag omdat een aannemer de stroomvoorzieningen komt aanleggen. Maar eerst mijn vrouw op weg helpen. Na de aanleg door de aannemer moet ik direct door naar mijn werk voor een avonddienst. Donderdag dan naar de cardioloog en hopen op een gunstige uitslag. Hopelijk dat wij vrijdag een beetje de ontspanning kunnen vinden. Het weekend moet ik alweer avonddiensten werken.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top