skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Ondersteuningsteam Bij Somatiek En Dementie

Werk en mantelzorg: Ondersteuningsteam bij somatiek en dementie

Afgelopen maandag is mijn vrouw doormiddel van een warme overdracht overgedragen aan het fact/ggz ouderen team. Dit team zou veel beter passen bij de ondersteuning welke mijn vrouw nodig heeft. Ook op het gebied van somatiek en dementie is dit team beter voorbereid. Op mijn verzoek is de ambulant ondersteuner van Cordaan met mijn vrouw mee geweest naar deze overdracht. Volgende week zal er een aanvang gemaakt worden met het nieuwe team. De ondersteuning zal ambulant gegeven worden. Voordeel is dat mijn vrouw in haar eigen omgeving is en we geen zorgen en geregel hebben hoe mijn vrouw op de afspraken moet komen. Ik probeer voor mij zelf de regeldruk flink te verminderen. Moeilijke keus om bepaalde dingen los te laten maar het lukt. Gelukkig reageert mijn vrouw er positief op. Zoals eerder geschreven is als laatste ook de traplift geplaatst. Wat een uitkomst voor mijn vrouw. De traplift is meteen volop in gebruik genomen.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X