Werk en mantelzorg: ondanks alles toch naar mijn werk

Foto: Claudia Otten
Foto: Claudia Otten

Afgelopen nacht is mijn vrouw niet lekker geworden. Pijn, duizelig, onrustig, overgeven en diarree.
Vanmorgen vroeg moest ik toch naar het werk.
Rond 10.00 belde mijn vrouw dat ze zieker is geworden en niets meer binnen kan houden en niet zelfstandig naar de dialyse kan komen waar zij vanmiddag naar toe moet. Daar sta je dan even met een probleem.
Na overleg met mijn collega’s besloten dat ik naar huis moest gaan om mijn vrouw bij te staan.
Onderweg naar huis even een rolletje beschuit gehaald.
Thuis trof ik mijn vrouw erg beroerd en moe aan op.de bank in de huiskamer.
Na contact met de dialyse afdeling overlegd dat we eerder mogen komen voor de dialyse, kunnen ze ook de situatie even goed bekijken. Het blijkt dat er meer dialyse patiënten met de zelfde klachten zijn afgelopen dagen.
Moeten afwachten hoe het vandaag verder zal ontwikkelen.
Moet ook mijn eigen rustpunt even vinden vandaag. Morgen moet ik weer vroeg naar het werk. Na een gebroken nacht viel het vanmorgen al niet mee..

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top