skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Off Day

Werk en mantelzorg: Off day

Vandaag heb ik zelf even een Off Day. Zo nu en dan heb ik dat. Alles lijkt op dit moment te lukken met mijn vrouw. Het gaat goed met haar. Operatie komt goed, aanvragen scootmobiel en pgb zijn gedaan, zelf hebben wij al een (gebruikte) scootmobiel gekocht en als klapper heb ik gisteren een gebruikte opvouwbare scootmobiel gekocht voor mijn vrouw. Echt twee mazzeltjes die ik niet voorbij kon laten gaan. Gisteren heeft mijn vrouw de opvouwbare scootmobiel gebruikt naar het winkelcentrum. Wat is zij er gelukkig mee. Tja, en dan komt de man met de hamer even langs. Heeft hij niets beters te doen. Vandaag gaan wij met hulp van lieve mensen onze tuin seizoenklaar maken. Heerlijk.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
Back To Top
X