skip to Main Content

Werk en mantelzorg: Neuropsychologisch onderzoek

Vandaag heeft mijn vrouw het vervolg van het neuropsychologisch onderzoek gehad. Het is heel dubbel. Mijn vrouw deed het heel goed door duidelijk aan te geven wat er niet (meer) lukt en wat zij niet (meer) kan. Ook ik heb hier aanvulling op gegeven. Dit voelt zo harteloos en gemeen. Het is echt triest. Maar verdoezelen heeft geen zin en geeft geen hulp of oplossing. Morgen gaat mijn vrouw voor de mri van de hersenen. Maandag kunnen we al terecht voor het verdere neuropsychologisch onderzoek. Op mijn verzoek zit er vaart in aangezien ik nu een paar dagen vrij ben. Gaat mijn vakantiedagen. Maar het is het mij waard. Gisteren en vanmorgen heb ik weer contact gehad met de ambulant medewerker van Cordaan. Deze heeft mij de benodigde informatie gegeven om de pgb vanuit de zorgverzekering te kunnen aanvragen. Ook heb ik al contact gehad met de huisarts welke gaat zorgen dat de benodigde informatie klaar ligt welke nodig zijn bij deze aanvraag. Morgen kan ik het al ophalen. Als ik alles bij elkaar heb kan ik een afspraak maken voor de indicatie. Vandaag ook contact gehad met de maatschappelijk werker van de fact/ggz. Deze belde 2 uur later dan afgesproken omdat hij mijn telefoonnummer niet had. Vreemd aangezien we al meerdere malen contact hebben gehad. Maar deze had weinig te melden. Ik heb aangegeven wel weer aan de bel te trekken als ik hem nodig heb.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X