skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Net Thuis Van De SEH

Werk en mantelzorg: Net thuis van de SEH

Het is 04.30 uur in de nacht. Mijn vrouw en ik zijn net thuis van de SEH. Mijn vrouw is na het paardrijden gewond geraakt. Het paard steigerde in de box en is met het hoofd van mijn vrouw in aanraking gekomen. Na de eerste hulp handelingen is contact opgenomen met 112 waarna zij ingepakt en gefixeerd vervoerd is. Nu is er een nekkraag aangelegd die 24/7 moet omblijven. Mijn vrouw zal onder controle moeten blijven. Gelukkig ziet het er naar uit dat er geen al te ernstige schade is opgelopen. Als verrassing kregen wij nog wel een afspraak mee voor de longarts aangezien er tijdens de scan een vlekje is gezien op een long. Het is uit voorzorg, het kan zo maar niets zijn.
Van slapen zal het vandaag niet meer komen. Er staan wat afspraken in de agenda die  niet te verzetten zijn.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X