Werk en mantelzorg: na mijn cursus direct door naar het ziekenhuis (5)

Foto: Claudia Otten
Foto: Claudia Otten

Gisteren contact gehad met de planning orthopedie. (De afdeling welke maandag de operatie zullen uitvoeren bij mijn vrouw)
De planning heeft echt meer dan geweldig mee gedacht om alles zo rustig mogelijk te laten verlopen. Er is rekening gehouden met psychologische probleempjes. Zondagavond na de dialyse mag mijn vrouw zich al melden op de afdeling voor opname in plaats van maandagochtend. Ik ben hier echt blij mee.
Volgens de planning zal de operatie rond 10.30 plaats vinden. Kan iets uitlopen. Komt goed uit. Tegen de tijd dat mijn vrouw terug is op de verpleeg afdeling ben ik klaar met werken en kan ik direct door naar haar toe.
Weekend samen de rust en ontspanning proberen te vinden en zondagmiddag in alle rust naar de dialyse.
Ik moet dan nog 3 dagen werken en ben hierna twee weken vrij voor de verzorging. Ben er ook wel even aan toe om vrij te zijn. Zo stiekem merk ik toch dat het weer best veel is. Maar ik bewaak de balans zo veel als mogelijk.

Vanmiddag heeft mijn vrouw de dialyse behandeling gehad. Hierna is zij opgenomen op de afdeling welke de operatie gaan uitvoeren. Rond 11.00 uur zal de operatie aanvangen. Zelf moet ik een cursus doen morgen voor het werk en ga hierna direct naar mijn vrouw toe.
Nu slapen en morgen vroeg weer op.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top