skip to Main Content
Werk En Mantelzorg – Na Een Kopje Thee Weten We De Rust Weer Te Pakken

Werk en Mantelzorg – Na een kopje thee weten we de rust weer te pakken

Foto: Claudia Otten
Foto: Claudia Otten

Gisteren is mijn vrouw ziek thuis gekomen na de dialyse.
Ze had en heeft verschrikkelijk veel pijn in haar schouders, tintelingen in armen en rond de mond. Ook de vermoeidheid breekt haar op.
Vannacht werd ik wakker van haar huilen door de pijn. Na een kopje thee hebben we de rust weer weten te pakken. Vanmorgen vroeg was het toch weer te heftig waarop ik besloot contact op te nemen met de dialyse arts. We hadden afgesproken het nog even aan te kijken maar dat als we het niet vertrouwen via de eerste hulp naar de dialyse afdeling te komen. Meteen mijn kans aangegrepen om het te hebben op de lange wachttijd voor de mri en de vervolgafspraak. De dialyse arts heeft een email gestuurd aan de behandelend orthopeed om te vragen of het mogelijk is om morfine als pijnstiller voor te schrijven.
Zelf heb ik ook contact opgenomen met de orthopeed om te overleggen of de mri en afspraak bespoedigd kan worden. We hebben nu in ieder geval de wachttijd een week weten te verkorten en de afspraak dat ik om de paar dagen weer even contact opneem om te kijken of het nog iets eerder mogelijk is. Nu staat de mri voor de 17de maart.
Morgen zal de dialyse arts mijn vrouw zien tijdens de dialyse en wat controles doen.
De dag zijn we verder gelukkig redelijk goed door gekomen.

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X