Werk en Mantelzorg: ‘Motivatie om door te zetten’

Foto: Claudia Otten
Foto: Claudia Otten

Mijn vrouw heeft gisteren een heerlijke dag gehad vol ontspanning gehad.
Een vriendin is gisteren naar haar toe gekomen en in de avond zijn ze samen naar een bingo geweest. En uiteraard in de prijzen gevallen.. Een dubbele friteuse.. Voor de bingo zijn de dames nog even langs de Mac Donalds gereden.. Ze ervaarden dat als een 5* restaurant.. brrr..

Ik zelf heb gisteren een extra lange werkdag gemaakt om zo uren te kunnen sparen voor als de operatie een feit is. Kan ik mooi gebruiken voor de zorgverlof. Omdat de dames toch op pad waren kon ik mooi een paar uurtjes extra slapen.

Vanmorgen piepte mijn vijand de wekker al weer om 05.45 voor een nieuwe werkdag. Onze vriendin is blijven slapen en zal mijn vrouw zodadelijk van een bakkie koffie voorzien op bed.. Heeft ze wel verdiend.

Gisteren een goed gesprek gehad met mijn leidinggevende over de mogelijkheden van zorgverlof. Zoals het er nu uit ziet heeft mijn knokken zin gehad. In eens komen er mooie voorstellen waar ik echt iets aan heb. Echt een verschil van dag en nacht.. Ben hier heel blij mee, en geeft ook weer motivatie om door te zetten.

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top