skip to Main Content
Werk En Mantelzorg: Moedeloos

Werk en mantelzorg: Moedeloos

Deze week is er een stevig gesprek geweest met de ondersteuner van het fact/ggz team. De juiste zorg komt niet goed van de grond. In het gesprek is nogmaals aangeven welke zorg en ondersteuning mijn vrouw van het fact/ggz nodig heeft en wat er nu geboden wordt. Ook dat dit niet overeenkomt met het gegeven advies, zoals besproken bij aanvang van de zorg. Er was samen met andere instanties ook een behandelplan gemaakt. Het gaat de laatste tijd echt niet goed met mijn vrouw. Er is nu afgesproken dat er een gesprek georganiseerd gaat worden waarbij Cordaan, de psychiater en de sociaal-psychiatrisch verpleegkundige van het fact/ggz aanwezig zijn om de ondersteuning weer op orde te krijgen. De sociaal-psychiatrisch verpleegkundige had vandaag laten weten erg onder de indruk te zijn van het gesprek dat er deze week is geweest. Het zogenoemde kwartje is, zoals het nu lijkt, gevallen. Vandaag is met de ambulant ondersteuner van Cordaan het gesprek dat is geweest, nabesproken. Ook deze vindt het bijzonder dat het vanuit fact/ggz zo moeizaam loopt. Met de ambulant ondersteuner van Cordaan heb ik vandaag ook besproken dat ik gewoon te veel op mijn bordje krijg. Als ik ook nog achter de juiste zorg aan moet, zijn wij weer terug bij af. Het is juist de bedoeling dat ik minder regeldruk heb. Het is nu afwachten wanneer het gesprek zal plaatsvinden en wat dit zal opleveren. Langzamerhand wordt ik er een beetje moedeloos van.

Avatar

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Tja, Eric, ik heb bewondering voor je, want je bent als mantelzorger zwaar belast, zoals ik dat zelf ook jaren was..
    Sinds oktober woont mijn echtgenoot in een instelling, omdat het na een grote hersenbloeding in mei, thuis echt niet meer zou gaan.
    Nu is de zorg gedeeld, sta ik er niet meer alleen voor, en ondanks het feit dat ik dit niet heb gewild voor ons, het zo ook een raar dubbel leven is, ervaar ik het nu toch als een opluchting..de rek is er een keer uit..
    Ik wens je heel veel sterkte..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X